Dieptecoaching

Dieptecoaching

Je bent steeds maar bezig alle ballen in de lucht te houden. Je hebt het gevoel dat het nooit ophoudt, dat je leven als zand door je vingers glipt. Je hebt je aandacht er niet bij, je wordt prikkelbaar, je slaapt slecht en je komt niet aan rust toe. Dan is het tijd voor dieptecoaching. Een week lang los van uw vertrouwde omgeving. Samen (een-op-een) met een psycholoog/coach, gespecialiseerd in arbeid, gezondheid en organisatie, te reflecteren over wat er in jouw leven gebeurt. Na een week kun je veerkrachtiger en evenwichtiger nieuwe stappen zetten of beslissingen nemen. Veerkrachtig zijn is een waardevolle eigenschap, want het helpt je om proactief te zijn in veranderende omstandigheden en om succesvol de regie in je werk te houden.

Filosofie

Wij geloven dat onze filosofie werkt. Die is simpel, hoge kwaliteit en onverdeelde aandacht in een stressvrije omgeving. Functionarissen die geen tijd hebben om regelmatig naar een psycholoog te gaan, krijgen persoonlijke aandacht en daarbij delen wij kennis en ervaring op het gebied van de werking van de psyche. Los uit de vertrouwde omgeving een week lang professionele begeleiding om zaken op een rijtje te zetten. Om daarna met hernieuwde inzichten en energie weer aan de slag te kunnen gaan.

Aanpak

In het programma zie je de ‘positieve psychologie’ terugkomen. De leidende vraag is altijd: Wat is jouw kracht? Hoe kun je die nog effectiever benutten? Hoe wordt jezelf en jouw omgeving daar beter van? Wij zijn er van overtuigd dat deze manier van werken niet alleen prettiger en leuker is, maar bovendien veel effectiever.

Naast het werken met methoden die hun effectiviteit hebben bewezen, vinden wij het belangrijk om voortdurend te blijven aftasten of een bepaalde benadering bij je past als persoon. Wij gaan ervan uit dat iedereen uniek is en ongebruikte potenties heeft. Veranderen is niet dat je een ander wordt, maar duidelijk krijgt wat wel of niet bij je past. Het gaat vaak niet zozeer om het oplossen van problemen op een traditionele manier, maar meer in het verleggen van de koers in jouw leven, zodat het meer in overeenstemming komt met wat je waardevol vindt. Dat het leven opener en ruimer aanvoelt.

Dieptecoaching aan zee wordt gegeven in een idyllische locatie aan de Spaanse kust.

www.dieptecoachingaanzee.nl voor meer informatie