Persoonlijke coaching

Je hebt een droom, ambitie of een wens, die je graag wil realiseren. Je wil inzicht in je gedrag, je wil meer vanuit authenticiteit leven, meer vanuit jezelf. Je staat vol in het leven en hebt een verantwoordelijke baan. Daardoor kom je niet zo goed toe aan jouw plannen voor de toekomst. Je zit op een plek waar je vaak teruggeworpen wordt op jezelf. Doordat je een baan hebt die leidinggevend is, doordat je de enige bent met zo een functie in het bedrijf. Je voelt je er alleen voorstaan en je hebt behoefte aan iemand die je kunt vertrouwen, die je problematiek snapt, die je professionele feedback geeft.

Persoonlijke coaching is dan voor jou
Als je op bepaalde punten vastloopt in je professionele en/of persoonlijke leven en bereid bent kritisch naar jezelf te kijken, kan individuele coaching veel voor je betekenen. Een persoonlijk coachings traject is een goede manier een extra verdiepingsslag te maken Samen bespreken we wat je doelstelling is. Wat je wil verbeteren aan jezelf, waar je steeds tegen aanloopt bij het bereiken van je doelen. Tijdens de sessies werken we aan een plan van aanpak voor jezelf en eventueel voor je werkgever

Wat levert persoonlijke coaching op?

• Meer inzicht in jezelf
• Verbetering in je onzekerheid
• Effectiever keuzes kunnen maken
• Betere resultaten op het werk
• Leven vanuit je passie, je potentieel
• Rust en vertrouwen
• Meer balans

Wat kost persoonlijke coaching

Een persoonlijk coaching traject bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1,5 uur per keer

Praat met je werkgever

Als een persoonlijk coaching traject je aanspreekt, ga dan praten met je werkgever. Vaak vergoeden werkgevers coachings gesprekken in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan of scholing. Je laat zien dat je meedenkt, dat stelt je werkgever op prijs.

Voor werkgevers

Persoonlijke begeleiding is een van de instrumenten die een werkgever kan inzetten als hij goed voor zijn personeel wil zorgen. Op termijn levert deze investering op. Werk dat energie geeft en waardevol is, ontwikkelingsmogelijkheden in zich draagt en mensen autonomie en participatie bij beslissingen biedt, maakt dat mensen plezier beleven aan werk en graag resultaten willen behalen. De werknemer krijgt de ruimte om zijn doelen te uit te werken en hulp om ze te verwezenlijken.

Voor Zzp’ers

Zzp’ers kunnen coachingskosten onder scholings/ontwikkelingskosten aftrekken van hun bruto omzet